Villas Vista Masaya

Bungalows

Alle acht bungalows van Villas Vista Masaya hebben een panoramisch uitzicht. Er zijn twee bungalows voor twee personen en zes bungalows voor vier personen. Alle bungalows hebben een terras en een eigen badkamer met warme douche, toilet en wastafel. Wij nodigen u van harte uit gebruik te maken van het zwembad. De hardhouten keukens zijn compleet ingericht zodat u zelf uw maaltijden kunt bereiden. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt en u kunt de eenpersoonsbedden tegen elkaar schuiven. Wij verschonen het beddengoed en de handdoeken wanneer u dat wilt. In iedere bungalow ligt een inventarislijst.

Tegen de meerprijs van USD 10 per dag wordt uw huis op verzoek schoongemaakt. In iedere bungalow en bij het zwembad is gratis wifi. In alle bungalows zijn stopcontacten van 110 V en van 220 V aanwezig. In iedere bungalow staat een waterfilter zodat u altijd kunt beschikken over betrouwbaar drinkwater. De elektriciteit kan af en toe uitvallen. We raden u aan een zaklantaarn mee te nemen.

Wij vinden het interessant om te vertellen dat de bungalows zijn gebouwd in samenwerking met plaatselijke ondernemers. De tafels, stoelen en schommelstoelen in traditionele stijl zijn gemaakt door meubelmakers uit Masatepe. Het park wordt 's nacht bewaakt, maar uw verblijf op Villas Vista Masaya is op eigen risico. De eigenaren van Villas Vista Masaya zijn niet verantwoordelijk voor schade aan of verlies van uw eigendommen. Er is een kluis en een centrale wasmachine (US$ 4,- per was) in het huis van de managers.