Villas Vista Masaya

Natuurpark

Verspreid over het heuvelachtige terrein met tropische bomen en planten staan de vrijstaande bungalows. Vanaf uw terras heeft u uitzicht over het meer van Masaya en de sinaasappelboomgaard. 

De biodiversiteit van dit biologisch aangelegde botanische park is enorm groot. Ieder seizoen planten we nieuwe varieteiten en komen bomen spontaan op. Vanuit de schommelstoel op uw terras kunt u tropische vogels zien als colibries, de guardabarranco en de zwarte zopilote. Op de weelderige bloemen en de vele soorten vruchten komen de meest bijzondere vlinders af, bijvoorbeeld de grote blauwe Common Morpho, de gele Phoebis Philea of de Papilio Thoas. 

Het tropische klimaat is hier goed uit te houden, want door de hoogte staat er bijna altijd een koel briesje, koelt het 's nachts af en kunt u ook zonder airco goed slapen. Het uitzicht is overdag prachtig, maar ook 's avonds. De stad Masaya lijkt wel een verlichte kerstboom. Lekker luieren kan in de hangmat op het overdekte terras van uw bungalow, waar u ook kunt zitten als het even regent.